'Keeping Up With The Kardashians' stopt na 14 jaar

'Keeping Up With The Kardashians' stopt na 14 jaar
10 september 2020 om 10:51

Het is het einde van een tijdperk te noemen: realityserie Keeping Up with the Kardashians (2007– ) stopt na veertien jaar. Dat maken de Kardashians online bekend. Een belangrijke reden voor het beindigen van de show lijkt het groeiende bereik op social media te zijn, wat de serie zakelijk gezien overbodig maakt.

Dat online bereik is inderdaad gigantisch, Kim Kardashian heeft ruim 188 miljoen volgers op Instagram en Kylie Jenner gaat daar zelfs overheen met 195 miljoen volgers. De reality-sterren kondigen het einde van de show waar ze zelf de hoofdrollen in spelen aan via hun sociale media:

Onder haar foto schrijft Kardashian:

Aan onze geweldige fans - Het is met een zwaar hart dat we als familie de moeilijke beslissing hebben genomen om afscheid te nemen van Keeping Up with the Kardashians. Na wat 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en talloze spin-off shows zal zijn, zijn we jullie meer dan dankbaar. We zullen de prachtige herinneringen en ontelbare mensen die we onderweg hebben ontmoet voor altijd koesteren.

Ze voegt ook nog een persoonlijke noot aan haar afscheid toe:

Zonder de Kardashians zou ik niet zijn waar ik nu ben. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar voor iedereen die mij en mijn familie de afgelopen 14 ongelofelijke jaren heeft bekeken en gesteund. Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik zal voor altijd in het krijt staan bij iedereen die een rol heeft gespeeld in het vormgeven van onze carrières en het permanent veranderen van onze levens. Met Liefde en Dankbaarheid, Kim

De serie begon in 2007 en werd al snel razend populair. De Kardashians en Jenners werden er wereldberoemd mee, en hebben hun succesvolle carrières voor een groot deel te danken aan die bekendheid.

Keeping Up With The Kardashians stopt niet per direct. Het laatste seizoen van de serie zal begin volgend jaar worden uitgezonden. Vanaf eind september is seizoen 18 te zien. Kijk de dramatische trailer hier:

Een aantal seizoenen van de realityserie zijn te zien via Netflix, Videoland en Amazon Prime. Of het 18e, 19e en 20ste seizoen ook in Nederland te zien zullen zijn is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Keeping Up With The Kardashians' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video'sKeeping Up with the Kardashians (2007– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten