Netflix deelt eerste trailer van 'Hubie Halloween' met Adam Sandler

Netflix deelt eerste trailer van 'Hubie Halloween' met Adam Sandler
10 september 2020 om 16:15

In Hubie Halloween (2020) speelt Adam Sandler de ietwat zielige Hubie die dit jaar Halloween probeert te redden van onverklaarbare dingen. Netflix zet zojuist de eerste trailer van de nieuwe komedie online.

Hubie Dubois (Adam Sandler) is een aardige man die het beste voor heeft met de buurt. Tijdens Halloween probeert hij het voor iedereen zo leuk en veilig mogelijk te houden, wat tot irritaties leidt bij de rest. Als hij dit jaar tijdens Halloween op echte monsters stuit, gelooft niemand hem… Hubie staat er alleen voor om de burgers van Salem te redden.

Bekijk hier de trailer van Hubie Halloween:

De nieuwe trailer van de Netflix-film zit bomvol Halloweenkostuums en krijgt elke kijker geheid in de stemming voor de griezelige feestdag in oktober. Hopelijk komt de hilarische chemie tussen komedieacteur Kevin James en Sandler in de film meer naar voren dan het in de trailer doet.

Naast James en Sandler spelen ook grote namen mee als Steve Buscemi, Julie Bowen, bekend van Modern Family (2009–2020), Ray Liotta, Rob Schneider, Maya Rudolph en Noah Schnapp, bekend van Stranger Things (2016– ).

Hubie Halloween is vanaf 7 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Hubie Halloween (2020)
5.2
Hubie (Adam Sandler) woont in Salem bij zijn moeder en zorgt er elk jaar voor dat iedereen veilig Halloween kan vieren.

Beeld: Still 'Hubie Halloween' via Scott Yamano/Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sHubie Halloween (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten