'Altered Carbon' trailer seizoen 2 onthuld door Netflix

'Altered Carbon' trailer seizoen 2 onthuld door Netflix
12 februari 2020 om 09:04

Netflix heeft de volledige trailer van seizoen 2 van sciencefictionserie Altered Carbon (2018– ) onthult naast een nieuwe voorlopige poster van de serie met Anthony Mackie als Takeshi Kovacs.

In de wereld van deze inventieve sciencefictionserie kan het bewustzijn worden gewisseld en geüpload naar verschillende lichamen ('sleeves' genoemd), wat kan worden gebruikt om te verdwijnen, een nieuw leven te vinden, of zelfs de dood te 'bedriegen'. Dit laatste is een exclusief voorrecht van de rijken, die zelfs in dezelfde reeks designer sleeves voor altijd kunnen leven. De mogelijkheid om sleeves te verwisselen is ook een fijn gegeven voor de serie zelf, want hierdoor hebben ze nu Anthony Mackie kunnen strikken om de serie in seizoen 2 te gaan leiden.

De nieuwe trailer voor her tweede seizoen van Altered Carbon toont Mackie's Takeshi Kovacs direct in actie en in een mysterie rond de lang verloren liefde van Kovacs, de dood veronderstelde Quellcrist Falconer (Renee Elise Goldsberry).

Altered Carbon seizoen 2
Poster van 'Altered Carbon' seizoen 2

Het eerste seizoen volgde een onlangs ontwaakte Takeshi Kovacs, gespeeld door Joel Kinnaman, die de laatste 250 jaar zonder lichaam had doorgebracht. Hij wordt gekocht door de ongelooflijk rijke Laurens Bancroft (James Purefoy), die Kovacs nodig heeft om zijn eigen moord op te lossen, waardoor Kovacs al snel verstrikt raakt in zijn eigen geschiedenis als revolutionair. Kovacs gaat de confrontatie aan met de ongelijke en oneerlijke wereld waar hij juist altijd tegens treed, samen met bondgenoten als Detective Kristin Ortega (Martha Higareda), die een connectie heeft met de voormalige bewoner van Kovacs' Kinnaman-sleeve, en de AI-operator van een hotel, Poe (Chris Conner). Het eerste seizoen bevatte drie verschillende sleeves voor Kovacs en in seizoen 2 van Altered zal dit aantal dus zeker gan stijgen.

Altered Carbon (2018– )

Altered Carbon (2018– )

De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen.
8.1

Vanaf 27 februari 2020 is seizoen 2 van Altered Carbon te zien. Bekijk al het nieuwe aanbod op Netflix via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Cover van de serie 'Altered Carbon' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sAltered Carbon (2018– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…