'The Good Doctor' vernieuwd voor seizoen 4

'The Good Doctor' vernieuwd voor seizoen 4
12 februari 2020 om 11:22

De omroep van Disney, ABC, heeft laten weten dat de medische dramaserie The Good Doctor (2017– ) van showrunner David Shore met Freddie Highmore in de hoofdrol, vernieuwd gaat worden voor een vierde seizoen.

De serie behaalt hoge kijkcijfers in de Verenigde Staten. Het afgelopen seizoen was hetzelfs de best bekeken serie op de zender ABC. Voorzitter van ABC Karey Burke meldde:

The Good Doctor is een hoeksteen van de maandagavond geworden en is een van die buitengewoon oprechte series waarin zaken als inclusiviteit zonder vrees worden behandeld. Het doordachte verhaal van David Shore, gecombineerd met een ongelooflijke cast die door Freddie Highmore's prestaties als Dr. Shaun Murphy wordt geleid, is wat deze reeks tot een enorme hit heeft gemaakt de afgelopen drie seizoenen, en ik kijk er erg naar uit om te zien waar zij ons nu naartoe gaan nemen.

The Good Doctor (2017– )

The Good Doctor (2017– )

Een jonge chirurg met Savant syndroom is aangenomen op de pedriatrishe eenheid van een prestigieus ziekenhuis.
8.2

The Good Doctor sluit zich aan bij het medisch drama Grey's Anatomy (2005– ) op ABC's vernieuwde uitzendingsschema voor 2020-2021. In Nederland wordt The Good Doctor uitgezonden door RTL. Daarnaast is de serie te zien op Videoland, met de komende tijd nog elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen.

Beeld: Still van de serie 'The Good Doctor' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesThe Good Doctor (2017– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…