Eerste trailer nieuwe Wes Anderson-film 'The French Dispatch'

Eerste trailer nieuwe Wes Anderson-film 'The French Dispatch'
12 februari 2020 om 16:03
19 februari 2020 om 15:38

Het is zover! Searchlight Pictures heeft zojuist de eerste trailer van Wes Anderson's The French Dispatch (2020) uitgebracht. Wes Anderson is terug met deze 'liefdesbrief aan journalisten', met een van de grootste casts ooit.

Update: trailer met Nederlandse ondertiteling toegevoegd.

Deze nieuwe film van Anderson na Isle of Dogs (2018), speelt zich af in de 20e eeuw in de fictieve stad Ennui-sur-Blasé en richt zich op een Amerikaanse journalist die in Frankrijk is gevestigd (vandaar de naam van de fictieve krant The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun). Bill Murray speelt Arthur Howitzer Jr., de redacteur van The French Dispatch, wiens redactie bestaat uit personages die gespeeld worden door Elisabeth Moss, Owen Wilson, Tilda Swinton, Fisher Stevens, Griffin Dunne en Wally Wolodarsky.

The French Dispatch (2020)

The French Dispatch (2020)

'The French Dispatch' speelt zich midden in de 20e eeuw af in de fictieve, Franse stad Ennui-sur-Blasé en volgt de redactie, journalisten en verhalen van 'The French Dispatch', de Franse afdeling van het Amerikaans tijdschrift Liberty, Kansas Evening Sun.

Maar naast deze grote namen zijn in de verhalen van the French Dispatch die in de film worden ‘nagespeeld’ nog veel meer sterren te zien: Adrien Brody als kunsthandelaar Julian Cadazio, Henry Winkler en Bob Balaban als Cadazio's ooms, Benicio del Toro als kunstenaar Moses Rosenthaler, Léa Seydoux als zijn gevangenbewaarder en muze, Jeffrey Wright als journalist Roebuck Wright, Frances McDormand als journalist Lucinda Krementz, en Lyna Khoudri en Timothée Chalamet als student-revolutionairen.

De film staat op dit moment gepland voor een release op 24 juli in de bioscoop in de Verenigde Staten. Een officiële releasedatum voor Nederland is nog niet bekend, maar wordt rond dezelfde datum verwacht.

Beeld: Still uit de film 'The French DIspatch' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsThe French Dispatch (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…