'Westworld' seizoen 3: 'Free Will Is Not Free'

'Westworld' seizoen 3: 'Free Will Is Not Free'
13 februari 2020 om 08:56

Na een pauze van bijna twee jaar keert Westworld (2016– ) volgende maand terug naar HBO voor het derde seizoen, dat naar verwachting de zaken erg zal gaan doen opschudden na het toch wat tegenvallende tweede seizoen. Er waren al een aantal teasers verschenen voor het nieuwe seizoen, maar nu is er ook een nieuwe poster uitgekomen die doet herinneren aan beelden uit de sciencefictionfilm Mad Max Fury Road van George Miller. Bekijk hieronder de volledige poster.

"Free Will Is Not Free" ("Vrije wil is niet vrij") leest de poster voor seizoen 3 van Westworld, die op 15 maart op HBO in première zal gaan. Een behoorlijk evidente slagzin voor deze serie, gezien Westworld's consistente fascinatie voor zaken omtrent vrije wil, met bijvoorbeeld alleen al het concept van robots die geloven dat ze menselijk zijn.

Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, Tessa Thompson en Jeffrey Wright zullen allemaal wederom te zien zijn in het derde seizoen van Westworld. Zij zullen worden vergezeld door Westworld-nieuwkomers Aaron Paul, Lena Waithe, Marshawn Lynch, Vincent Cassel, John Gallagher Jr., Scott Mescudi, Michael Ealy en Tommy Flanagan.

Westworld (2016– )

Westworld (2016– )

'Westworld' draait om het futuristische fantasypark Westworld waar bezoekers interactie beleven met robots in beroemde historische omgevingen.
8.7

Westworld keert op zondag 15 maart 2020 terug op HBO.

Beeld: Cover van serie 'Westworld' via HBO

Meer over:

Video on demand Series HBOWestworld (2016– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…