'Narcos: Mexico': seizoen 2 nu te zien op Netflix

'Narcos: Mexico': seizoen 2 nu te zien op Netflix
13 februari 2020 om 10:15

Het is meer dan een jaar geleden dat Netflix zijn Narcos-universum uitbreidde met het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo in Narcos: Mexico (2018– ). Maar vandaag is het zover. Narcos keert eindelijk terug naar Netflix met nieuwe afleveringen. Vanaf vandaag is het tweede seizoen van de populaire misdaadserie Narcos: Mexico te zien op de streamingdienst.

Fans van de serie, met Diego Luna als de Mexicaanse kartelkoning Félix in de hoofdrol, kunnen het nieuwe seizoen sinds 9 uur Nederlandse tijd via Netflix streamen. Net zoals bij Narcos (2015–2017) – die de cocaïnehandel in Colombia en de opkomst van Pablo Escobar toonde – zal het tweede seizoen van Narcos: Mexico 10 afleveringen bevatten.

Terwijl het eerste seizoen van Narcos: Mexico het verhaal vertelde van hoe de oud-agent Félix een van Mexico's meest gevreesde kartelleiders werd, zal seizoen 2 zijn ondergang verkennen. Gallardo, of El Padrino zoals hij ooit werd genoemd, zit nog steeds achter de tralies waar hij een gevangenisstraf van 40 jaar uitzit.

Narcos: Mexico (2018– )

Narcos: Mexico (2018– )

Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
8.4

Félix heeft Seizoen 1 bijzonder goed doorstaan ondanks het spelen van een lang en gewelddadig kat-en-muisspel met Kiki Camarena, een Mexicaans-Amerikaanse undercover-agent voor de Drug Enforcement Administration (DEA), gespeeld door Michael Peña. Nadat hij zijn baan bij de Sinaloaanse politie had opgegeven, startte Félix een nieuwe onderneming: het Guadalajara-kartel, één van Mexico's grootste drugshandelsorganisaties.

Zijn vermogen om de drugsbaronnen van het land samen te brengen om één Mexicaanse alliantie te creëren, daagde de invloed van de Colombiaanse Medellin- en Cali-kartels op de wereldwijde drugshandel uit en maakte Félix een van de machtigste (en rijkste) handelaren ter wereld in de jaren 80.

Camarena vormde een grote bedreiging voor de uitbreiding van Félix' organisatie, met als gevolg dat de misdaadbaas in de laatste afleveringen van seizoen 1 opdracht gaf tot ontvoering, marteling en moord op de DEA-agent. Hij bleek hierbij echter zijn macht ietwat te overschatten.

Nu de serie terugkeert, zullen er voor Félix onverwachte gevolgen zijn wanneer de DEA agent Walt Breslin (Scoot McNairy) stuurt om hem ten val te brengen.

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen:

Hoewel de ineenstorting van Félix' rijk een belangrijk thema zal zijn in het tweede seizoen, kunnen de nieuwe afleveringen ook een hint zijn naar de toekomst van de serie. De ondergang van Félix kan plaats maken voor het opstaan van een nieuwe leider, iemand die sterk betrokken is bij zijn organisatie: Joaquín Guzmán, ook wel bekend als El Chapo.

Alejandro Edda is terug om zijn rol als jonge Joaquín op te pakken, samen met andere belangrijke mensen om Félix heen, waaronder José María Yazpik als Amado Carrillo Fuentes, Gerardo Taracena als Pablo Acosta en Teresa Ruiz als Isabella Bautista.

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixNarcos: Mexico (2018– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…