'Beste oorlogsserie ooit' vanaf vandaag te zien op Netflix

'Beste oorlogsserie ooit' vanaf vandaag te zien op Netflix

Als onderdeel van een deal tussen HBO en Netflix verschijnt vandaag Band of Brothers (2001) op Netflix, door velen gezien als de beste oorlogsserie ooit. Alle afleveringen zijn nu te zien op de streamingdienst, net als van The Pacific (2010), van dezelfde makers.

Buitengewone moed

Band of Brothers vertelt het verhaal van Easy Company, het 506e Regiment van de 101e Airborne Division. Gebaseerd op interviews met overlevenden en op dagboeken en brieven van soldaten, vertelt deze 10-delige serie de ervaringen van deze jonge mannen die buitengewone moed en buitengewone angst kenden.

Prijswinnende hitserie

Band of Brothers kwam uit in 2001 en scoort maar liefst een ruime 9 op IMDb. Daarmee staat de serie op plek 3 in de top 100 beste series aller tijden. De oorlogsserie won maar liefst 6 Emmy's.

Band of Brothers (2001)
9.4
Kijk op Netflix • 'Band of Brothers' is een serie over de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog en toont de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog.

Vanaf vandaag op Netflix

Band of Brothers (en The Pacific) is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Band of Brothers' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBand of Brothers (2001)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws