Genoten van 'Liebes Kind' op Netflix? Bekijk ook deze 5 psychologische thrillerseries

Genoten van 'Liebes Kind' op Netflix? Bekijk ook deze 5 psychologische thrillerseries

Heb jij ook zo genoten van Liebes Kind (2023) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 psychologische thrillerseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Liebes Kind.

Handige Netflix-pagina's:

5 The Sinner

The Sinner (2017‑2021)
7.9
Kijk op Netflix • Een jonge moeder wordt plotseling overvallen door een vlaag van woede waardoor ze een aantal gewelddadige daden pleegt.

Elk seizoen van The Sinner draait telkens om een nieuwe moord en waarom deze is gepleegd. In totaal zijn er vier seizoenen, waarin detective Harry Ambrose (Bill Pullman) alles op alles moet zetten om achter de waarheid te komen.

4 Echoes

Echoes (2022)
5.9
Kijk op Netflix • Zonder dat anderen het weten, wisselt de identieke tweeling Leni en Gina van levens. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden.

Een eeneiige tweeling, Leni en Gina, wisselt sinds hun kindertijd stiekem van leven, met als hoogtepunt een dubbelleven als volwassenen: ze delen twee huizen, twee echtgenoten en een kind, maar alles in hun perfecte wereld wordt in de war gegooid wanneer een van de zussen vermist raakt…

3 Unbelievable

Unbelievable (2019)
8.4
Kijk op Netflix • In deze op ware gebeurtenissen gebaseerde serie doet een tiener aangifte van verkrachting en trekt ze later de aanklacht weer in.

In deze waargebeurde miniserie doet Marie Adler (Kaitlyn Dever) aangifte bij de politie nadat een gemaskerde man haar verkracht in haar eigen huis. Volgens de politie klopt er echter een heleboel niet aan haar beweringen en ze geloven haar niet. Ook haar familie en vrienden beginnen aan Marie te twijfelen. Detectives Grace (Toni Collette) en Karen (Merrit Weaver) denken echter iets op het spoor te zijn en doen er alles aan om de dader te vinden.

2 Safe

Safe (2018)
7.2
Kijk op Netflix • Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

Dexter-ster Michael C. Hall speelt hierin Tom Delaney, een weduwnaar van wie de tienerdochter vermist is geraakt na een feestje. Als hij wanhopig naar haar op zoek gaat, komt hij langzaam achter bizarre feiten rond haar verdwijning.

1 Dark

Dark (2017‑2020)
8.7
Kijk op Netflix • 'Dark' speelt zich af in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families blootlegt.

Wanneer de jonge jongen Mikkel (Daan Lennard Liebrenz) vermist raakt in de bossen buiten het kleine stadje Winden, concentreert de zoektocht zich op een mysterieuze grot en een oude kerncentrale. De verdwijning legt de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families bloot. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen en blijkt dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het stadje.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Liebes Kind' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLiebes Kind (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws