HBO Max trekt stekker uit 'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' na twee seizoenen

HBO Max trekt stekker uit 'Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty' na twee seizoenen

Een hele onverwachte keuze vanuit HBO Max; de streamingdienst trekt de stekker uit Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022–2023). De serie over de Los Angeles Lakers komt na twee seizoenen tot een einde - net nadat de laatste aflevering is verschenen.

Los Angeles Lakers

In 2022 zagen we de eerste aflevering van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. De serie gaat over de opkomst van de populaire basketbalclub Los Angeles Lakers in de jaren tachtig. Het wordt gezien als een van de grootste topclubs uit de Amerikaanse NBA.

Na twee seizoenen

HBO Max trekt nu de stekker uit de serie over de Lakers. Dat laat medebedenker Max Borenstein weten op X. Zondagavond was de laatste aflevering op de streamingdienst te zien. Fans spreken zich uit op sociale media: "Het is niet het einde dat we in gedachten hadden."

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022‑2023)
8.3
Kijk op HBO Max • Het verhaal van hoe de Los Angeles Lakers het meest succesvolle professionele basketbalteam van de jaren 80 werden.

'Alles gegeven

Ook regisseur Salli Richardson (ook bekend van The Gilded Age (2022– )) laat van zich horen op Instagram. "Als je alles hebt gegeven, kan je geen spijt hebben. Ik hoop dat jullie hebben genoten van de laatste aflevering van Winning Time", schrijft ze. "Ik ben het meest trots op het werk dat we hebben geleverd voor deze meesterlijke serie."

Beeld: Still 'Winning Time' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxWinning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (2022–2023)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws