Netflix maakt releasedatum 'La Casa de Papel'-spin-off 'Berlín' bekend

Netflix maakt releasedatum 'La Casa de Papel'-spin-off 'Berlín' bekend

We hebben er heel lang op moeten wachten en helaas moeten we nog even geduld hebben, maar Netflix heeft zojuist de releasedatum van Berlín (2023) aangekondigd. Vanaf eind december kunnen we de La Casa de Papel-spin-off eindelijk zien.

Publiekslieveling

Berlín (gespeeld door Pedro Alonso) uit La Casa de Papel is een interessant personage en een regelrechte publiekslieveling. Een spin-off bij Netflix kon daarom ook zeker niet uitblijven. De streamingdienst komt eind dit jaar dan eindelijk met Berlín, waarin we de wereldberoemde dief volgen voor zijn epische overval in de Spaanse hitserie.

La casa de papel (2017‑2021)
8.2
Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.

29 december

Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat Berlín vanaf 29 december te streamen is. We kennen Berlín - ook wel bekend als Andrés de Fonollosa - als de rechterhand van de professor en Palermo. In de spin-off volgen we zijn eigen avontuur zonder de personages die we kennen uit de hitserie.

Nieuwe missie

Met een nieuw team plant hij een missie om een van de meest prestigieuze veilinghuisen van Parijs te beroven. Gelukkig is er ook genoeg ruimte voor zijn persoonlijke verhaal, want we krijgen meer te zien over zijn privéleven én zijn liefdesleven.

Alex Pina

Als we Netflix mogen geloven, zal deze serie op hetzelfde niveau zijn die we kennen van La Casa de Papel. Ook Berlín is namelijk geregisseerd door Alex Pina. De regisseur werkt sinds 2018 bij de streamingdienst en gaat zelfs nog even een tijd door. We kunnen waarschijnlijk nog veel meer verwachten van deze 'professor' achter de Spaanse hitseries!

Berlín (2023)
Kijk op Netflix • Spin-off van 'La Casa de Papel' gericht op Berlín / Andrés de Fonollosa. Berlin is inmiddels Europa's nummer 1 dief.
Beeld: Still 'Berlín' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBerlín (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws