Mark Wahlberg overweegt acteerstop: 'Denk niet dat ik nog veel langer doorga'

Mark Wahlberg overweegt acteerstop: 'Denk niet dat ik nog veel langer doorga'

Mark Wahlberg is al sinds de jaren negentig een bekend gezicht in Hollywood, maar dat zou de nabije jaren zomaar eens kunnen veranderen. In gesprek met Cigar Aficionado uit de ster zijn twijfels over zijn toekomst als acteur: "Zo druk als ik nu ben, ga ik denk ik niet veel langer door".

Rijke carrière

Wahlberg was meest recentelijk onder andere te zien in de bioscoopfilm Uncharted (2022), en op Netflix in het biografische drama Father Stu (2022) en de komedie Me Time (2022). In 1997 maakte hij als relatief onervaren broekie naam met zijn opzienbarende rol in Boogie Nights, en in de jaren die volgden was hij een veelgeziene hoofd-en bijrolspeler in grote Hollywoodproducties. Ted (2012) werd een heuse culthit en de actiethriller Shooter (2007) is een (nog altijd) goedbekeken titel op Netflix.

Still 'Shooter' via TMDb
Still 'Shooter' via TMDb

Keuzes maken

Inmiddels is Wahlberg 52, heeft hij vier kinderen met zijn partner Rhea Durham en werkt hij naar eigen zeggen 'harder dan ooit'. In dat kader vraagt de acteur zich hardop af hoe lang hij nog op dit tempo actief zal blijven:

Je moet in dit werk vaak kiezen: je bouwt iets op, geeft het door of stopt ermee. We zullen zien hoe het mijn kinderen zal vergaan (misschien kunnen zij hetzelfde werk gaan doen als hun vader, red.), maar zelf denk ik dat ik niet veel langer zo door zal gaan.

Mark Wahlberg

Regisseur (?), producent en zakenman

Familie is daarbij 'het moeilijkste', stelt Wahlberg, die zich wel bereid toont om in de toekomst wellicht in de regisseursstoel te stappen en 'andere grote talenten te begeleiden'. De acteur is ook al langer dan vijftien jaar actief als producent. Daarnaast heeft hij flink geïnvesteerd in het tequilamerk Flecha Azul en denkt hij dus ook al aan een zakenleven buiten de filmwereld.

Beeld: Foto via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws