Netflix onthult de trailer van docureeks over David Beckham: binnenkort te zien

Netflix onthult de trailer van docureeks over David Beckham: binnenkort te zien

Netflix heeft zojuist de trailer onthuld van Beckham (2023), een van de betere en zéker een van de beroemdste voetballers die het Verenigd Koninkrijk rijk is geweest. De vierdelige reeks vertelt zijn volledige verhaal, en is vanaf volgende maand te streamen.

Man van veel gezichten

"Het is een van de bekendste namen ter wereld, maar toch zijn er weinig mensen die hem echt kennen", teaset Netflix de nieuw te verschijnen serie. Beckham groeide op in een Londense arbeiderswijk, maakte naam als frivole middenvelder en is ook na zijn carrière nog regelmatig in de publiciteit als modeicoon, zakenman en celebrity.

De trailer geeft een indruk van de vele ups en downs die in de docu langs zullen komen:

Exclusieve toegang

Regisseur Fisher Stevens (gedeelde Oscar voor de documentaire The Cove (2009) in 2010) en producent John Battsek kregen voor de gelegenheid exclusieve toegang tot het leven van David, zijn bekende partner Victoria, hun kinderen en andere mensen in hun directe omgeving. Het resultaat is volgens Netflix "een intiem portret en tevens een verhaal over de hedendaagse sport- en celebritycultuur".

Beckham (2023)
Kijk op Netflix • Het is een van de bekendste namen ter wereld, David Beckham, toch zijn er maar weinig mensen die hem echt kennen.

Beckham is vanaf 4 oktober te streamen op Netflix. Wil je deze docureeks zeker niet missen? Maak een account aan en zet hem vast op je watchlist.

Beeld: Still 'Beckham' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBeckham (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws