Eerste teasertrailer 'De Brief voor de Koning'-serie Netflix onthuld

Eerste teasertrailer 'De Brief voor de Koning'-serie Netflix onthuld
13 februari 2020 om 14:11

Netflix heeft de officiële teaser van de nieuwe serie The Letter for the King (2020) (De Brief voor de Koning) onthuld. In de Netflix Original-serie zullen onder anderen Amir Wilson, Ruby Serkis, Gjis Bloom en Thaddea Graham te zien zijn. De serie is gebaseerd op het gelijknamige Nederlandse jeugdboek geschreven door Tonke Dragt dat in 1962 uitkwam. De eerste teasertrailer van de serie is hieronder te bekijken.

De Brief voor de Koning is het verhaal van een meedogenloze prins die de wereld in duisternis dreigt te storten, wanneer een jonge ridder in opleiding, genaamd Tiuri (Amir Wilson), aan een epische zoektocht begint om een geheime brief aan de koning af te leveren. Onderweg staat hij onverwacht in het centrum van een magische profetie die de opkomst van een held voorspelt die de prins kan verslaan en de vrede kan herstellen. Als hij de reis wil overleven, zal Tiuri moeten leren wat het betekent om een echte ridder en een echte leider te zijn.

The Letter for the King (2020)

The Letter for the King (2020)

'The Letter for the King' ('De Brief voor de Koning') is het verhaal van een meedogenloze prins die de wereld in duisternis dreigt te storten, wanneer een jonge ridder in opleiding, genaamd Tiuri (Amir Wilson), aan een epische zoektocht begint om een geheime brief aan de koning af te leveren.

De serie is geschreven door Will Davies die tevens uitvoerend producent en showrunner is. Paul Trijbits is naast Davies ook uitvoerend producent. De serie is geproduceerd door FilmWave.

The Letter for the King bestaat uit zes afleveringen en zal op 20 maart in première gaan op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod op Netflix via: Nieuw op Netflix.

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Letter for the King (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…