Trailer 'The Secret: Dare to Dream' onthuld met Katie Holmes en Josh Lucas

Trailer 'The Secret: Dare to Dream' onthuld met Katie Holmes en Josh Lucas
16 februari 2020 om 16:30

The Secret: Dare to Dream (2020) is een romantische dramafilm, gebaseerd op Rhonda Byrne's zelfhulpboek uit 2006, met Katie Holmes en Josh Lucas in de hoofdrol. De trailer van de film, geregisseerd door Andy Tennant, is door Roadside Attractions op Youtube uitgebracht en zal naar verwachting op 21 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De trailer is hieronder te bekijken.

Andy Tennant staat bekend om het leiden van films als Sweet Home Alabama (2002) en Hitch (2005). Hij bewerkte ook het boek naast Bekah Brunstetter en Rich Parks, waarvan eerder meer dan 34 miljoen exemplaren wereldwijd werden verkocht en dat in 50 talen werd vertaald, wat aanleiding gaf tot verschillende vervolgen en een documentaire uit 2007.

The Secret werd een wereldwijd fenomeen en stelde miljoenen lezers in staat een gelukkiger en bevredigender leven te leiden. De trailer lijkt die positieve inzichtelijke boodschap te weerspiegelen door de familiedevotie en de liefdevolle relatie tussen de twee hoofdpersonen.

The Secret: Dare to Dream (2020)

The Secret: Dare to Dream (2020)

'The Secret: Dare To Dream' is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne. De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven.

In de film is Katie Holmes de hardwerkende weduwe Miranda Wells, die in haar eentje worstelt met de opvoeding van drie kinderen. Ze raakt verzeild in een klein auto-ongeluk wanneer Josh Lucas' mysterieuze karakter, Bray Johnson, haar aanbiedt haar auto te repareren en de familie te helpen. Een krachtige storm in Louisiana brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor de personages, maar in slechts een paar dagen tijd doet Bray's aanwezigheid de familiegeest weer opleven. Hij draagt echter een geheim met zich mee dat de loop van het lot van de nieuwe mensen in zijn leven voorgoed zou kunnen veranderen.

The Secret: Dare to Dream is vanaf 21 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

Beeld: Cover van de film 'The Secret: Dare to Dream' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Secret: Dare to Dream (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten