'Amazing Stories': bekijk de trailer voor Steven Spielberg's Apple TV Plus-serie

'Amazing Stories': bekijk de trailer voor Steven Spielberg's Apple TV Plus-serie
18 februari 2020 om 08:52

Apple heeft een trailer uitgebracht voor Amazing Stories (2020– ), een nieuwe anthologieserie, geproduceerd door de legendarische filmmaker Steven Spielberg en geleid door zijn productiebedrijf Amblin Entertainment. De nieuwe serie wordt op 6 maart gelanceerd op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder.

De nieuwe serie Amazing Stories is een revival van de NBC-serie van Spielberg die voor het eerst werd uitgezonden in 1985: Amazing Stories (1985–1987). De originele serie bevat veel fantasie, horror en sciencefiction, en op basis van de trailer zal de revival van de serie hetzelfde bevatten. De nieuwe trailer adverteert 'vijf unieke verhalen' en lijkt een tipje van de sluier op te lichten bij alle vijf de verhalen, waaronder een verhaal waar een opa zich realiseert dat hij superkrachten heeft.

Amazing Stories (2020– )
6.2
Elke aflevering voert het publiek mee naar werelden van verwondering door de lens van de meest tot de verbeelding sprekende filmmakers, regisseurs en schrijvers.

Amazing Stories is al enige tijd in de maak. The Wall Street Journal meldde al in oktober 2017 dat Apple een deal had gesloten om de serie te gaan maken. Spielberg verscheen ook in een introductietrailer voor Apple TV Plus toen het bedrijf de dienst aankondigde in maart 2019.

Amazing Stories zal op 6 maart op Apple TV Plus verschijnen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de serie 'Amazing Stories' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+Amazing Stories (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten