Netflix koopt Italiaanse dramafilm 'The Life Ahead'

Netflix koopt Italiaanse dramafilm 'The Life Ahead'
17 februari 2020 om 16:04

Netflix heeft de wereldwijde rechten op het Italiaanse drama van Edoardo Ponti The Life Ahead (2020) (La vita davanti a sé) gekocht. Het zal de terugkeer van Sophia Loren betekenen wanneer de streamingdienst later dit jaar de film op het platform zal gaan uitbrengen.

In de film die geschreven is door Ugo Chiti (bekend van Dogman (2018)) en Ponti, speelt Loren een overlevende van de Holocaust die een 12-jarige Senegalese jongen in huis neemt die haar onlangs heeft beroofd. De film is een hedendaagse bewerking van Romain Gary's roman The Life Before Us.

The Life Ahead (2020)

The Life Ahead (2020)

Een ouder wordende holocaustoverlevende krijgt een band met een jonge immigrant uit Senegal.

Het project komt van het in Rome gebaseerde Palomar, dat onder meer gecredit is bij Rupert Everett's The Happy Prince (2018) over Oscar Wilde en Claudio Giovannesi’s Piranhas (2019).

Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri en Massimiliano Rossi zullen ook in de film te zien zijn.

Sophia Loren meldde:

In mijn carrière heb ik met de grootste studio's gewerkt, maar ik kan gerust zeggen dat geen enkele de breedte en culturele diversiteit van het bereik van Netflix heeft gehad, en dat is wat ik zo leuk aan hen vind. Ze hebben begrepen dat je geen wereldwijde studio bouwt tenzij je lokaal talent in elk land cultiveert en deze unieke stemmen de kans geeft om gehoord te worden.

Ted Sarandos van Netflix voegde daaraan toe:

Sophia Loren is een van de meest bewonderde en gevierde actrices ter wereld. We zijn vereerd om haar, Edoardo en het getalenteerde team dat deze film heeft gemaakt, te mogen verwelkomen bij de Netflix-familie. 'The Life Ahead ' is een mooi en dapper verhaal dat, net als Sophia zelf, zal worden omarmd door het publiek in Italië en over de hele wereld.

Wanneer precies in 2020 The Life Ahead uit moet gaan komen is nog onbekend.

Beeld: Still uit de film 'The Life Ahead' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Life Ahead (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten