'Drive to Survive': trailer seizoen 2 nu te zien

'Drive to Survive': trailer seizoen 2 nu te zien
17 februari 2020 om 12:24

Netflix en de Formule 1 (FIA Formula One World Championship) hebben een trailer uitgebracht voor het komende tweede seizoen van de Formule 1-documentaireserie Formula 1: Drive to Survive (2019– ).

De trailer van het tweede seizoen van de documentaireserie waarbij achter de schermen wordt gefilmd en die zowel door fans als coureurs werd geprezen is hieronder te zien.

In tegenstelling tot het eerste seizoen komen alle tien de teams aan bod. Voor het eerste seizoen weigerden Mercedes en Ferrari hun deuren te openen voor de Netflix-camera's, maar dit veranderde nadat ze het succes van het eerste seizoen zagen.

Formula 1: Drive to Survive (2019– )

Formula 1: Drive to Survive (2019– )

De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.
8.6

Gezien het feit dat ze 125 jaar racen in de autosport en hun 200e start van een Grand Prix vierden, besloot Mercedes de camera's toe te laten tijdens de Duitse Grand Prix. Toevallig bleek dit echter ook het slechtste weekend te zijn van alle weekenden die het team het hele seizoen zou draaien. Bekijk hier meer informatie over de Formule 1.

Zoals de trailer suggereert kunnen kijkers meer van hetzelfde verwachten als in het eerste seizoen van de serie. Het tweede seizoen van Drive to Survive zal vanaf 28 februari te zien zijn op Netflix.

Beeld: Still van de serie 'Drive to Survive' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFormula 1: Drive to Survive (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten