'I Am Not Okay With This': Sophia Lillis heeft superkrachten in coming of age-serie van Netflix

'I Am Not Okay With This': Sophia Lillis heeft superkrachten in coming of age-serie van Netflix
18 februari 2020 om 10:42

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor de nieuwe serie I Am Not Okay with This (2020– ) met Sophia Lillis en Wyatt Oleff. De serie is gebaseerd op de gelijknamige striproman van Charles Forsman uit 2017 en lijkt een mix te worden van films en series als Carrie (2013), Twin Peaks (1990–2017) en Stranger Things (2016– ). De serie komt vna de handen van regisseur en uitvoerend producent Jonathan Entwistle en de producenten van Stranger Things.

I Am Not Okay with This (2020– )
7.6
Een tiener moet omgaan met school, haar familie en haar seksualiteit en krijgt er ook nog nieuwe superkrachten bij.

Sophia Lillis leidt de serie als Sydney, een introvert, ontevreden tienermeisje dat niet alleen te maken heeft met alle onzin van de middelbare school, maar plotseling superkrachten begint te ontwikkelen. Bekijk hieronder hoe ze daarmee omgaat in de nieuwe trailer voor I Am Not Okay With This, uitgebracht door Netflix.

De eigenzinnige nieuwe serie komt van Jonathan Entwistle, de showrunner, maker, producent, schrijver en regisseur van de Netflix-serie The End of the F***ing World (2017–2019), die ook gebaseerd is op een striproman van Charles Forsman. Ook Christy Hall is co-creator, schrijver en uitvoerend producent van de serie. Daarnaast wordt de serie geproduceerd door het producerende team van Stranger Things bestaande uit Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen en Josh Barry bij 21 Laps Entertainment.

Naast Sophia Lillis (als Sydney), Wyatt Oleff (als Stanley Barber), en Sofia Bryant (als Dina), zijn Kathleen Rose Perkins als Maggie, Aidan Wojtak-Hissong als Liam, en Richard Ellis als Brad Lewis in de serie te zien.

I Am Not Okay With This zal vanaf 26 februari op Netflix te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de serie 'I Am Not Okay With This' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sI Am Not Okay with This (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten