Eerste beelden van Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth

Eerste beelden van Netflix-film 'Extraction' met Chris Hemsworth
19 februari 2020 om 09:42

Sam Hargrave loopt al bijna twintig jaar in Hollywood rond, zowel achter als voor de camera. Hij heeft in die tijd een grote rol gespeeld in een aantal grote filmfranchises, waaronder zijn werkzaamheid als coregisseur bij Marvel-films. Dit jaar zal hij dan eindelijk met de actie/dramafilm Extraction (2020) waarin Chris Hemsworth en David Harbour spelen, zijn eerste echte regiedebuut gaan maken voor een volledige film. De film wordt gemaakt aan de hand van een script van Joe Russo en staat gepland voor een release op Netflix op 24 april.

Extraction (2020)
6.7
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

In Extraction, zoals USA Today meldt, is Hemsworth de zwarte markthuurling Tyler Rake, een huurmoordenaar die betaald wordt om de zoon van een internationale krijgsheer te redden. De missie neemt hem mee naar Bangladesh om het kind (Rudhraksh Jaiswal) te redden, maar er ontwikkelt zich een nauwe band tussen de twee als Rake een mogelijk pad naar verlossing ziet.

Hargrave en Hemsworth herenigen zich voor Extraction, dat ook het eerste project voor Russo markeert na zijn Marvel-avontuur. Alle tekenen wijzen op een intense actiefilm, waar Hargrave natuurlijk veel ervaring mee heeft. Hemsworth zei het volgende over Hargrave en zijn stijl van regisseren tegen USA Today:

Hij had net zoveel schaafwonden, bulten en verwondingen als de rest van ons. Zoals de meeste stuntmannen, zitten er misschien een paar draadjes los, maar het is aanstekelijk als de man in de buurt is… Je hebt het over het doen van een stunt en het ziet er een beetje knullig uit, en hij geeft dan ineens een demonstratie en gooit zichzelf van de heuvel of in de muur en je hebt zoiets van: 'Oké, ik denk dat ik het nu niet, niet kan doen'.

Extraction zal vanaf 24 april op Netflix te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Video on demand Films NetflixExtraction (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten