Teasertrailer HBO-film 'Bad Education' met Hugh Jackman verschenen

Teasertrailer HBO-film 'Bad Education' met Hugh Jackman verschenen
22 februari 2020 om 15:29

HBO heeft een teasertrailer voor Bad Education (2019) van Cory Finley uitgebracht, waarin onder anderen Hugh Jackman te zien is als criminele schooldirecteur op Long Island van wie de schimmige praktijken door een studentenverslaggever worden ontdekt. Bekijk de teasertrailer hieronder.

In wat sommigen de beste prestaties van zijn carrière noemen, speelt Hugh Jackman Frank Tassone, een schooldirecteur op Long Island die met behulp van zijn vertrouwde assistent Pam Gluckin (Allison Janney) veel respect heeft binnen het Roslyn School District. Hij is geliefd bij studenten, ouders en leraren. Maar wanneer een dappere studentenverslaggever (Geraldine Viswanathan) besluit om te gaan graven in een aantal onkostenrapporten, begint ze een verduisteringsschema van grootse proporties te ontmaskeren, wat Frank ertoe aanzet om een uitgebreid plan te bedenken om dit alles niet naar buiten te laten te komen op welke manier dan ook.

Bad Education (2019)
7.1
Frank Tassone (Hugh Jackman) is een schooldirecteur op Long Island die met behulp van zijn vertrouwde assistent Pam Gluckin (Allison Janney) veel respect heeft binnen het Roslyn School District.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat als basis diende voor een artikel van Robert Kolker in 2004 in New York Magazine, die vervolgens Lost Girls (2020) schreef, dat volgende maand op Netflix te zien zal zijn.

Ray Romano, Alex Wolff en Annaleigh Ashford zullen ook in Bad Education te zien zijn, wanneer deze op 25 april op HBO zal verschijnen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de film 'Bad Education' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Video's HBOBad Education (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten