Gelekte video en foto's 'The Batman' onthullen Batcycle en volledig Batsuit

Gelekte video en foto's 'The Batman' onthullen Batcycle en volledig Batsuit
22 februari 2020 om 12:00

Een aantal gelekte beelden en een video van 12 seconden van de set van The Batman (2021) onthullen een eerste blik op de Batcycle en de volledige Batsuit. Zowel de beelden als de video zijn hieronder te bekijken.

De ongeautoriseerde fotos werden genomen tijdens een shoot voor de film op de begraafplaats van Glasgow Necropolis in Schotland. Ze onthullen wat een stuntpersoon lijkt te zijn die optreedt als Batman (gespeeld door Robert Pattinson in de film) in het volledige Batsuit, zittend op wat duidelijk lijkt op de Batcycle.

Met name de volledige Batsuit en de Batcycle lijken nog onopgesmukter en realistischer dan de versies die in de films van Christopher Nolan te zien waren.

Een video-opname van de set lekte ook naar Twitter, waarin Batman de Batcycle naast een andere motorfiets rijdt – schijnbaar bereden door Catwoman (Zoë Kravitz) – voordat hij lijkt te crashen.

Vorige week bracht de schrijver-regisseur Matt Reeves een officiële eerste blik op Pattinson in het Batsuit uit met een korte video die gescoord werd door componist Michael Giacchino.

The Batman (2021)

The Batman (2021)

'The Batman' is een film uit 2021 in het genre actie / misdaad. In de film, geregisseerd door Matt Reeves, spelen onder anderen Robert Pattinson en Colin Farrell.

Paul Dano speelt de Riddler in The Batman, samen met Colin Farrell als de Penguin, Jeffrey Wright als James Gordon en Andy Serkis als Alfred Pennyworth.

'The Batman' staat gepland voor een release op 25 juni 2021 in de Nederlandse bioscopen.

Tekst: Bron

Meer over:

FilmsThe Batman (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten