Trailer 'The Postcard Killings' met Jeffrey Dean Morgan en Famke Janssen

Trailer 'The Postcard Killings' met Jeffrey Dean Morgan en Famke Janssen
23 februari 2020 om 11:49

RLJE Films heeft de officiële trailer uitgebracht voor The Postcard Killings (2020), de aankomende speelfilmadaptatie gebaseerd op de bestsellerroman van James Patterson en Liza Marklund met Jeffrey Dean Morgan en onze eigen Famke Janssen. Hieronder kun je de trailer bekijken, evenals de uitgebrachte poster.

In The Postcard Killings wordt de wereld van Detective Jacob Kanon (Jeffery Dean Morgan) op zijn kop gezet als zijn dochter en schoonzoon in Londen op brute wijze worden vermoord. Omdat hij niet in staat is om toe te kijken en niets te doen, reist Jacob naar Londen om de antwoorden te krijgen die hij nodig heeft. Als hij hoort van soortgelijke gruwelijke moorden in heel Europa - elk voorafgegaan door een ansichtkaart die naar een lokale journalist is gestuurd - bevindt Jacob zich in een race tegen de klok om de moorden te stoppen en gerechtigheid te vinden voor zijn dochter.

De film is geregisseerd door Danis Tanovic en is geschreven door Andrew Stern, Ellen Furman, Liza Marklund en Tove Alsterdal. Naast Jeffrey Dean Morgan en Famke Janssen zijn onder anderen Cush Jumbo, Joachim Król, Steven Mackintosh en Denis O'Hare in de film te zien.

The Postcard Killings (2020)
5.7
Een detective uit New York onderzoekt de dood van zijn dochter die tijdens haar huwelijksreis in Londen werd vermoord.

De Postcard Killings heeft in de VS een releasedatum staan op 13 maart. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Cover van film 'The Postcard Killings'
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsThe Postcard Killings (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten