Geweld, strijd en passie in trailer Netflix-film 'Ultras'

Geweld, strijd en passie in trailer Netflix-film 'Ultras'
25 februari 2020 om 16:56

Netflix heeft op het internationale kanaal een nieuwe trailer uitgebracht voor de film Ultras (2020) die vanaf maart op het streamingplatform te zien zal zijn. Francesco Lettieri maakt zijn regiedebuut met de film, over vriendschap tussen verschillende generaties en het volwassen worden in de wereld van de Ultras, binnen de Ultracultuur, tijdens de laatste vijf weken van een voetbalkampioenschap.

In Ultras staat de harde kern van de voetbalsupporters van Napoli centraal, die bekend staan om hun gewelddadige acties. In december hebben de spelers van Napoli zelf nog beveiliging ingehuurd om zich te beschermen tegen deze groep, nadat er bij meerdere spelers thuis ingebroken was.

Ultras (2020)

Ultras (2020)

Een verhaal over intergenerationele vriendschap en volwassen worden in de wereld van de ultracultuur tijdens de laatste vijf weken van een voetbalkampioenschap.
6.1

In de film is de 50 jarige Sandro de leider van Apache, een groep Ultras van Napoli, die zich altijd in en rondom het stadion van de voetbalclub bevindt. Hij leidt een passievol leven vol met geweld en veel aanvaringen. Door een stadionverbod begint Sandro zijn focus langzaam te verleggen en heeft hij behoefte aan een normaal leven.

Bekijk hieronder de trailer van de film die vandaag is verschenen met Engelse ondertiteling.

Sandro nam jaren geleden de plek over van Angelo’s broer Sasa, die omgekomen is bij een confrontatie in het verleden. Hij ontmoet Terry, een mooie vrouw die weinig angsten lijkt te kennen en is de mentor van een zestienjarige jongen met de naam Angelo, die de Apache als zijn familie ziet.

Ultras is het verhaal over hun vriendschap, geloof en liefde die in het teken staat van de laatste weken van de voetbalcompetitie waarbij ze geconfronteerd worden met de verschillende paden die zij in hun leven zullen gaan bewandelen en de onvermijdelijke ontmoeting van beiden met hun eigen lot.

De film zal vanaf 20 maart op Netflix te zien zijn. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Cover van de film 'Ultras' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixUltras (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten