Trailer 'Self Made': Oscarwinnaar Octavia Spencer is miljonair C.J. Walker

Trailer 'Self Made': Oscarwinnaar Octavia Spencer is miljonair C.J. Walker
26 februari 2020 om 10:58

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020) vertelt het waargebeurde verhaal van een Afrikaans-Amerikaanse vrouw die tegen alle conventies in een selfmade miljonair werd door de verkoop van haarverzorgingsproducten voor zwarte vrouwen. Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt deze miljonair genaamd C.J., de eerste Amerikaanse selfmade vrouwelijke miljonair ooit. Bekijk hieronder de nieuw verschenen trailer.

Geïnspireerd op het boek On Her Own Ground: The Life and Times of Madam C.J. Walker, geschreven door Walker's achterkleindochter A'Lelia Bundles, brengt de vierdelige gelimiteerde Netflix-serie, Self-Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker het verhaal van deze eerste vrouwelijke selfmade miljonair voor het eerst op het scherm. Tegen alle verwachtingen in overwon Walker vooroordelen op het gebied van ras en geslacht, persoonlijk verraad en zakelijke rivaliteit om een baanbrekend merk op te bouwen dat een revolutie veroorzaakte in haarverzorging voor zwarte vrouwen, terwijl ze tegelijkertijd vocht voor sociale verandering.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)

Het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse mevrouw C.J. Walker. Ze bouwde een haarverzorgingsimperium op en werd de eerste vrouwelijke selfmade miljonair.
7.5

In de vierdelige gelimiteerde serie is ook Blair Underwood te zien als haar man C.J. Walker, Tiffany Haddish als haar dochter Lelia, Carmen Ejogo als Walker's zakelijke rivaal Addie Munroe, Garrett Morris als Walker's schoonvader, Kevin Carroll als haar advocaat Freeman Ransom en Bill Bellamy als Ransom's neefje Sweetness.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker zal vanaf 20 maart op Netflix te zien zijn.

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSelf Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten