Opnames gestart 'Jurassic World: Dominion'

Opnames gestart 'Jurassic World: Dominion'
26 februari 2020 om 12:08

De productie van Jurassic World: Dominion (2021) is van start gegaan. Dit kondigde regisseur Colin Trevorrow aan via zijn social media-kanalen.

De regisseur deelde een foto waarmee hij ook de titel van de film bekendmaakte die tot nu toe bekend stond als Jurassic World 3. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard pakken hun rollen van Owen Grady en Claire Dearing weer op in deze derde Jurassic World-film. Daarnaast zullen Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern – hoofdrolspelers van Jurassic Park uit 1993 – voor het eerst weer samen te zien zijn.

De tweet vol Colin Trevorrow was als volgt:

Het is interessant dat het logo en de belettering van Dominion de stijl hebben van de eerste Jurassic Park-films en niet het blauwgrijze kleurenschema van de vorige Jurassic World-films. Dit zou kunnen zijn om te benadrukken dat de film een afsluiting is van de grotere Jurassic-saga en niet alleen van de vervolgtrilogie.

Jurassic World: Dominion (2021)

Jurassic World: Dominion (2021)

'Jurassic World 3' is een film uit 2021 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Colin Trevorrow, spelen onder anderen Laura Dern en Bryce Dallas Howard.

Jurassic World: Dominion zal vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Meer over:

FilmsJurassic World: Dominion (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten