Eerste trailer animatiefilm 'Rumble' uitgebracht

Eerste trailer animatiefilm 'Rumble' uitgebracht
26 februari 2020 om 16:56

Universal Pictures Nederland heeft de eerste trailer voor hun aankomende familie-animatiekomedie Rumble (2020) onthuld met Nederlandse ondertiteling. De nieuwe film speelt zich af in een wereld waar monsterworstelen een wereldwijde sport is. De trailer is hieronder te bekijken.

In de film over een wereld vol tamme monsters waar monsters met elkaar worstelen wil de jonge Winnie net als haar vader worstelcoach worden. Winnie probeert de heerschappij in de ring van het machtige wezen Tentacular te beëindigen en neemt de uitdaging aan om een zwakker monster te transformeren in een echte uitdager die het op kan gaan nemen tegen de kampioen.

Rumble (2020)

Rumble (2020)

In een wereld waar monsters tam zijn en monsterworstelen een populaire sport is, wil Winnie in de voetsporen van haar vader treden als manager door van een onervaren monster een kampioen te maken.

Rumble wordt geregisseerd door animator Hamish Grieve (bekend van onder andere Shrek 2 (2004)), die hier zijn regiedebuut zal gaan maken.

Zowel Amerikaans professioneel worstelaar Roman Reigns als de huidige WWE RAW Women's Champion Becky Lynch maken deel uit van de film. Zij sluiten zich aan bij onder anderen Will Arnett , Terry Crews, Geraldine Viswanathan, Tony Danza, Susan Kelechi Watson, Stephen A. Smith, Jimmy Tatro, Ben Schwartz en Michael Buffer.

Rumble heeft in Nederland een geplande releasedatum van 27 januari 2021.

Beeld: Cover van de film 'Rumble' via IMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsRumble (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten