Chris Hemsworth stopt voorlopig niet met zijn rol als Thor

Chris Hemsworth stopt voorlopig niet met zijn rol als Thor
12 september 2020 om 10:59

Chris Hemsworth heeft geen plannen om zijn rol als Thor op te geven, zo vertelde hij aan de Poolse Elle. Als alles goed gaat zullen we hem dus na de aankomende Marvelfilm Thor: Love and Thunder (2022) nog vaker in de huid van de Noorse god van de donder zien kruipen.

Toen Hemsworth gevraagd werd of hij de rol van Thor neer zou leggen antwoordde hij: "Ben je gek?". Hij speelt de rol al sinds 2011 en de god is met zijn 1500 jaar volgens Hemsworth nog te jong om met pensioen te gaan. Hemsworth zelf wil ook nog niet stoppen met de rol: "[Thor: Love and Thunder] is zeker niet de film waarmee ik afscheid neem van de franchise. Tenminste dat hoop ik."

Op dit moment wordt er gewerkt aan Thor: Love and Thunder, die net als Thor: Ragnarok geregisseerd zal worden door Taika Waititi. Waititi zei over het script dat het erg romantisch wordt. Natalie Portman zal na haar afwezigheid in het derde deel terugkeren naar de franchise. Ook Hemsworth liet zich uit over de aankomende film, waar hij erg naar uitkijkt:

Ik ben blij […] dat ik nog steeds deel ben van het Marvel Universum en dat we verder kunnen gaan met het verhaal van Thor. Natuurlijk kan ik niets over het plot onthullen, maar om aan je nieuwsgierigheid tegemoet te komen, wil ik zeggen dat ik tijdens het lezen van het script nog veel meer plezier had dan met Thor: Ragnarok. En dat zegt iets, want die film was briljant.

Aangezien Thor: Ragnarok goed ontvangen is, roept dat inderdaad veel verwachtingen op voor dit vervolg. Waarschijnlijk zal het vierde deel in de Thor-saga halverwege februari 2022 in de bioscopen verschijnen.

Beeld: Still 'Thor: Ragnarok' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws