'You' seizoen 3 mogelijk pas over een jaar op Netflix

'You' seizoen 3 mogelijk pas over een jaar op Netflix
18 september 2020 om 11:14

Niet lang na het tweede seizoen van You (2018– ) werd door Netflix al een derde seizoen aangekondigd. De nieuwe afleveringen zullen echter nog even op zich laten wachten, aangezien de productie vertraging oploopt wegens het coronavirus.

Seizoen 1 en 2 verschenen allebei zo rond september of december van 2018 en 2019. Dit keer red Netflix eind 2020 niet voor seizoen 3. De opnames van het nieuwe seizoen staan gepland voor aankomende november, die zullen duren tot eind april 2021. Op zijn vroegst, zo wordt er voorspeld, zal seizoen 3 dus pas vanaf het derde kwartaal in 2021 op Netflix verschijnen. Dat duurt dus nog ongeveer een jaar.

Net als elke Netflix-productie in de huidige tijd moet de cast en crew van You zich aan strenge voorzorgsmaatregelen houden omtrent COVID-19. Het schrijfteam heeft zich in ieder geval goed aan de quarantaineregels gehouden tijdens de pre-productie, zo is te zien op de foto's die ze op Twitter plaatsen:

Aan het einde van seizoen 2 zagen we hoe Joe Goldberg (Penn Badgley) een nieuwe obsessie ontwikkelt. Hier zal het nieuwe seizoen verder op focussen. Bekijk hier de trailer van You seizoen 2 voor een korte recap van de laatste afleveringen:

You (2018– )
7.8
'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Beeld: Still 'You' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixYou (2018– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten