'Tiger King'-ster Carole Baskin krijgt een eigen serie waarin ze dierenmishandelaars opspoort

'Tiger King'-ster Carole Baskin krijgt een eigen serie waarin ze dierenmishandelaars opspoort
18 september 2020 om 09:49

Carole Baskin, bekend van de spraakmakende docureeks Tiger King (2020) op Netflix, krijgt een eigen serie. Samen met haar man Howard Baskin gaat ze hierin op zoek naar dierenmishandelaars om hen te stoppen.

Baskin werd in één klap wereldberoemd door Tiger King waar ze in een heuse strijd belandt met Joe Exotic. Ze is ervan overtuigd dat hij de grote katten in zijn park niet goed behandeld en is erop gebrand zijn park te sluiten. Joe vindt echter dat haar park ook niet veel soeps is, en maakt haar zwart voor de Netflix-kijkers door te beweren dat ze haar vermiste ex-man aan de tijgers voerde.

Tiger King (2020)
7.6
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.

Inmiddels zit Joe Exotic achter de tralies voor onder andere het inhuren van een huurmoordenaar voor Carole Baskin. Toch is de vrouwelijke dierenvriend niet klaar met het bestrijden van dierenleed. Ze geeft een verklaring over haar nieuwe programma:

Dit is een kans voor ons om ons nieuwe platform te gebruiken om het alledaagse kwaad te bestrijden dat grote katten en zo veel andere dieren onder ogen ziet. Het werken met Thinkfactory aan deze show zal ons helpen onze levensmissie te bevorderen, terwijl het belangrijke verhalen en informatie brengt aan 'cool cats and kittens' in het hele land.

Baskin geniet van de populariteit die de Netflix-docu haar opleverde, onlangs danste ze op het nummer − hoe kan het ook anders − 'Eye of the Tiger' tijdens het Amerikaanse Dancing with the Stars. Dit bijzondere optreden is hier te bewonderen:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen CelebritiesTiger King (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten