Ridley Scotts 'Raised by Wolves' verlengd met een tweede seizoen door HBO Max

Ridley Scotts 'Raised by Wolves' verlengd met een tweede seizoen door HBO Max
18 september 2020 om 09:29

Streamingdienst HBO Max geeft groen licht aan seizoen 2 van Raised by Wolves (2020– ), de serie geproduceerd (en af en toe geregisseerd) door Ridley Scott. De serie is pas twee weken te zien op de Amerikaanse streamingdienst maar wordt dus nu al verlengd.

HBO erkent het succes van de serie en is de beroerdste niet om fans gelijk te verblijden met het goede nieuws van een tweede seizoen.

Deze topreeks weeft prachtig Ridleys kenmerken van sci-fi en horror samen, terwijl het fans een van de meest originele verhaallijnen biedt die ze ooit hebben gezien. Ik kan niet wachten om te zien wat seizoen twee in petto heeft.

Sarah Aubrey, hoofd van Original Content bij HBO Max

Raised by Wolves draait om twee androïden die de taak hebben om menselijke kinderen op te voeden op een mysterieuze planeet. Als de mensenkolonie verscheurd dreigt te worden door religieuze verschillen, blijkt dat de androïden het moeilijk hebben met het beheersen van de overtuigingen van mensen.

Raised by Wolves (2020– )
7.9
Twee androïden zijn belast met het opvoeden van menselijke kinderen op een mysterieuze maagdelijke planeet. Terwijl de ontluikende mensenkolonie verscheurd dreigt te worden door religieuze verschillen, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Ridley Scott is inmiddels al volop met het tweede seizoen bezig.

We zijn zo blij dat het publiek zo enthousiast reageerde. We zitten al diep in de 'lagen' van seizoen 2, want Aaron [Guzikowski] is begonnen met het vormgeven van wat wij denken dat weer een briljant seizoen zal zijn om de verbeelding te inspireren.

Bekijk hier de trailer van Raised by Wolves seizoen 1:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Raised by Wolves' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesRaised by Wolves (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten