Nieuw op Netflix: Sarah Paulson in horrorserie 'Ratched'

Nieuw op Netflix: Sarah Paulson in horrorserie 'Ratched'
18 september 2020 om 09:00

Vandaag is Netflix weer een horrorserie rijker: het eerste seizoen van Ratched (2020– ) is nu te bekijken op de streamingdienst. Verpleegster Mildred Ratched is klaar om haar patiënten te verzorgen…

In Ratched speelt Sarah Paulson de voorbeeldige zuster Mildred Ratched, die haar best doet in de psychiatrische inrichting waar ze werkt. Maar naarmate ze er meer tijd doorbrengt raakt ze verstrengeld in verontrustende experimenten op de patiënten. Langzaam verandert de zorgzame lieve vrouw in een monster. Het personage van Paulson is een jongere versie van de verpleegster in One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) met Jack Nicholson.

Bekijk hier de trailer van Ratched:

Hoofdrolspeelster Paulson deelde eerder deze week al een eerste scène uit de serie, waarin het erop lijkt dat ze een baan probeert te krijgen bij de inrichting. Hierin zien we meteen hoe vastberaden Mildred is om er te werken.

Het eerste seizoen van Ratched is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ratched (2020– )
7.3
Mildred Ratched is een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina.

Beeld: Still 'Ratched' via Netflix/Saeed Adyani

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsRatched (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten