Tatiana Maslany is She-Hulk in nieuwe Marvel-serie

Tatiana Maslany is She-Hulk in nieuwe Marvel-serie
18 september 2020 om 08:20

Nadat Disney deze week een regisseur vond voor She-Hulk (2021), de nieuwste Marvel-serie over een vrouwelijke Hulk, heeft de studio nu de juiste actrice gevonden voor de hoofdrol. Tatiana Maslany zal de rol van She-Hulk op zich nemen.

Maslany zullen de meesten kennen van haar rol in Orphan Black (2013–2017), waar ze een Emmy voor won, of van de serie Perry Mason (2020– ). Ook speelde ze mee in films als Stronger (2017) met Jake Gyllenhaal, The Vow (2012) en Woman in Gold (2015).

Naast Kat Coiro als regisseur is Jessica Gao, schrijfster van Rick and Morty (2013– ), verbonden aan het project als leider van het schrijfteam. She-Hulk is een van de laatste grote karakters die Stan Lee hielp te bedenken.

Het stripboekfiguur is het nichtje van Bruce Banner (de Hulk), genaamd Jennifer Walters, en krijgt dezelfde krachten nadat ze een bloedtransfusie van hem ontvangt. In tegenstelling tot de mannelijke Hulk, behoudt Jennifer haar intelligentie en blijft ze nagenoeg haarzelf als ze veranderd in het groene wezen.

She-Hulk (2021)
Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner, verwerft Hulkachtige kwaliteiten.

She-Hulk is onderdeel van een groot pakket aan Marvel-series op Disney+, waar ook The Falcon and the Winter Soldier (2020), WandaVision (2020), Loki (2021) en de animatieserie What If…? onder vallen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Orphan Black' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen CelebritiesShe-Hulk (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten