Robert Pattinson is hersteld van corona en hervat de opnames van 'The Batman'

Robert Pattinson is hersteld van corona en hervat de opnames van 'The Batman'
17 september 2020 om 19:23

Robert Pattinson is weer gespot op de set van The Batman (2021) nadat hij twee weken geleden besmet raakte met het coronavirus. Inmiddels is de 34-jarige acteur volledig herstelt en heeft hij de nodige quarantaine afgerond. De opnames kunnen weer beginnen.

De opnamedagen waren nog maar net begonnen toen deze moesten worden stilgelegd nadat "een crewlid" positief testte op het coronavirus. Via bronnen werd duidelijk dat het om hoofdrolspeler Pattinson ging. Hij is er gelukkig redelijk snel bovenop gekomen waardoor hij nu weer volop aan de bak kan.

The Batman (2021)
Het jaar van verkiezingen in Gotham City. De kandidaten voor het burgemeesterschap worden één vermoord. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de moorden..

The Daily Mail UK plaatst een foto van hem in het park met zijn vriendin Suki Waterhouse. Of dit een recente foto is, is niet duidelijk. Dezelfde krant berichtte eerder dat de opnames van The Batman zonder Pattinson werden hervat. Dit bleek niet juist te zijn.

Een woordvoerder van Warner Bros. brengt het nieuws donderdag via een officiële verklaring:

Na een onderbreking voor COVID-19 quarantaine en voorzorgsmaatregelen, is het filmen nu hervat op de set van The Batman in het Verenigd Koninkrijk.

De opnames van nieuwe DC-film van Matt Reeves kwamen al eerder stil te liggen in maart toen alle tv- en filmproducties werden stilgelegd wegens de pandemie. Het nieuwe Batman-verhaal speelt zich af in het tweede jaar dat Bruce Wayne de strijd is aangegaan tegen de criminaliteit in Gotham. De eerste trailer werd in augustus uitgebracht.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Batman' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThe Batman (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten