Amazon Studios verfilmt 'My Policeman', mogelijk met Harry Styles in de hoofdrol

Amazon Studios verfilmt 'My Policeman', mogelijk met Harry Styles in de hoofdrol
18 september 2020 om 14:19

Amazon Studios heeft de rechten op de kop weten te tikken van de roman My Policeman. De studio is al in gesprek met niemand minder dan Harry Styles en Lily James voor de hoofdrollen.

My Policeman speelt zich af aan het einde van de jaren '90. De invalide bejaarde Patrick trekt in bij Marion en Tom thuis. Dit zorgt voor flink wat opschudding door een relatie die ontstaat tussen Tom en Patrick in een tijd dat homoseksualiteit nog illegaal is.

Styles begon zijn carrière als lid van de boyband One Direction en begon na de breuk ook met acteren. Zo was hij meteen al te zien in Christopher Nolans Dunkirk (2017). Vorige week werd bekend dat zijn volgende rol al klaarligt, hij vervangt namelijk Shia LaBeouf in Don't Worry, Darling. Ook gaat het gerucht dat Styles de hoofdrol heeft in de aankomende dramafilm Faster, Cheaper, Better.

James is binnenkort te zien in de Netflix-film Rebecca (2020) en schitterde onlangs in de eerste trailer. De actrice speelde eerder mee in films als Sorry to Bother You (2018), Pride and Prejudice and Zombies (2016), Mamma Mia: Here We Go Again! (2018) en Baby Driver (2017).

De adaptatie van Amazon heeft nog geen titel maar zal geregisseerd worden door Michael Grandage, die werkt met het script van Ron Nyswaner. Wanneer de film in productie gaat is nog niet bekend, eerst zullen de contracten van de castleden rond moeten komen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Styles: Live in Manchester' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video on demand

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten