Bryan Cranston keert terug op tv in nieuwe serie 'Your Honor'

Bryan Cranston keert terug op tv in nieuwe serie 'Your Honor'
18 september 2020 om 15:49

Bryan Cranston is na zijn vertolking van Whalter White in de succesvolle serie Breaking Bad (2008–2013), waarvoor hij overigens vier Emmy's won, binnenkort weer te zien op tv in de limited serie Your Honor van Showtime.

Cranston speelt Michael Desiato, een gerespecteerd rechter in New Orleans wiens tienerzoon, Adam (Hunter Doohan), betrokken is bij een hit-and-run die leidt tot een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes.

Het slachtoffer van het ongeluk blijkt de zoon van de gevreesde misdaadbaas Jimmy Baxter (Michael Stuhlbarg) en zijn vrouw Gina (Hope Davis), die misschien nog wel gevaarlijker is dan haar man.

Your Honor
Als de zoon van een gerenommeerde rechter betrokken raakt bij een hit & run, zien we hoe zelfs de meest rechtvaardige mensen breken om hun familie te redden.

Naast Stuhlbarg en Davis bestaat de cast verder uit Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr. en Sofia Black-D'Elia. Amy Landecker, Margo Martindale, Lorraine Toussaint, Chet Hanks, Lamar Johnson en Lilli Kay hebben een gastrol in de serie.

Your Honor is gebaseerd op de Israëlische serie Kvodo en wordt geproduceerd door CBS Television Studios in samenwerking met King Size Productions. De serie is afkomstig uit de handen van The Good Fight (2017– )-trio Robert en Michelle King en Liz Glotzer.

De serie bestaat uit tien delen en zal worden uitgezonden in december. Op wat voor manier de serie in Nederland beschikbaar zal worden gesteld is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van Bryan Cranston in 'Your Honor' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesYour Honor

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten