Onder meer Jeff Goldblum, James Marsden en Eva Longoria te horen in 'Boss Baby 2'

Onder meer Jeff Goldblum, James Marsden en Eva Longoria te horen in 'Boss Baby 2'
18 september 2020 om 16:45

Voor de tweede Boss Baby wordt een hele rits van steracteurs uit de kast getrokken. Naast Jeff Goldblum en James Marsden, werd onlangs bekend dat ook Eva Longoria heeft toegezegd een stem te geven aan een van de personages in het vervolg van de succesvolle animatiefilm.

The Boss Baby: Family Business (2021) is het vervolg op de eerste film, The Boss Baby (2017), die het verhaal vertelt van Tim Templeton en zijn belachelijk volwassen jongere broertje, Ted, ook wel bekend als 'The Boss', of 'Boss Baby'.

Hoewel The Boss Baby door recensenten niet louter positief werd ontvangen, wist de film wel veel bezoekers te trekken in de bioscopen. Met een tweede deel tot gevolg: The Boss Baby: Family Business staat gepland voor een release in maart 2021. Ondanks dat er nog steeds gewerkt wordt aan het plot voor het tweede deel, is al wel bekend dat Alec Baldwin zal terugkeren als de stem van Boss Baby. Ook Jimmy Kimmel en Lisa Kudrow zijn opnieuw te horen als Teds ouders.

Regisseur Tom McGrath liet in een interview weten liefdevol terug te kijken op het opnemen van The Boss Baby en heeft daarom hoge verwachtingen voor het tweede deel. Hij stelt geluk te hebben met 'zo'n getalenteerde cast' en verwachtingsvol uit te kijken naar de manieren waarop de acteurs hun personages tot leven weten te brengen.

Het is nog onduidelijk wat voor avonturen Boss Baby in het tweede deel gaat beleven. Wel staat zo goed als zeker vast dat het weer een wilde rit gaat worden. In 2017 was The Boss Baby een onverwachte hit voor Universal en DreamWorks; nu lijkt het erop dat de studios het succes van het eerste deel op zijn minst proberen te evenaren. Gezien het groot aantal steracteurs is de kans groot dat de kassa's ook deze keer gaan rinkelen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Boss Baby' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Boss Baby: Family Business (2021)

Lees ook: Bryan Cranston keert terug op tv in nieuwe serie 'Your Honor'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten