'Savage X Fenty Show Vol. 2' van Rihanna in oktober op Amazon Prime Video

'Savage X Fenty Show Vol. 2' van Rihanna in oktober op Amazon Prime Video
21 september 2020 om 16:51

Rihanna's jaarlijkse modeshow zal dit jaar wederom te zien zijn op Amazon Prime Video. Vanaf 2 oktober kijk je op het streamingsplatform naar Savage X Fenty Show Vol. 2 (2020), met naast de gloednieuwe collectie ook een hoop muziekoptredens en special guests.

Dat maakte Amazon Prime Video afgelopen weekend bekend. Savage X Fenty Show (2019), de modeshow van vorig jaar, is ook op het platform te zien. En de samenwerking beviel dus wel, want Vol. 2 kunnen we binnen twee weken verwachten. En dat is best iets om naar uit te kijken, want naast de unieke modeshow zullen er ook veel grote artiesten optreden, waaronder hiphop-icoon Travis Scott en internationale supersterren Bad Bunny, Ella Mai, Miguel, Mustard, Roddy Ricch en Rosalia.

En op de catwalk zien we minstens zulke grote supersterren. Net als vorig jaar zullen Bella Hadid, Big Sean, Cara Delevingne, Christian Combs, Normani en Paloma Elsesser voor het merk lopen. Dit jaar krijgen ze gezelschap van nieuwkomers Lizzo, Demi Moore, Erika Jayne, Gigi Goode, Irina Shayk, Laura Harrier, Paris Hilton, Rico Nasty, Shea Couleé, Willow Smith, Chika Miss 5th Avenue en Jaida Essence Hall.

Savage X Fenty Show Vol. 2 (2020)
7.3
Een modeshow ter ere van de nieuwe Fall 2020-collectie van muziek- en mode-icoon Rihanna. Tijdens de modeshow zijn er optredens van Travis Scott, Rosalia, Bad Bunny, Ella Mai, Miguel, Mustard en Roddy Ricch.

Rihanna onderscheid zich met haar kledingcollectie (en de presentatie ervan) door de grote diversiteit van haar modellen. Dat geldt voor lichaamsbouw, huidskleur maar ook voor gender. Daarmee viert Savage X Fenty "onverschrokkenheid, zelfvertrouwen en inclusiviteit," aldus het merk zelf. Rihanna liet weten dat voor de kleding die ze ontwerpt hetzelfde geldt als voor haar andere projecten:

Ik wil iets maken waar iedereen zich mee kan identificeren en waar iedereen zelfvertrouwen van krijgt. Met Fenty wil ik ervoor zorgen dat mensen er goed uitzien en zich goed voelen.

Benieuwd naar hoe dat er dan allemaal uitziet? Vanaf 2 oktober kun je op Amazon Prime Video kijken naar Savage X Fenty Show Vol. 2.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Savage X Fenty Show' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Amazon Prime VideoSavage X Fenty Show Vol. 2 (2020)

Lees ook: Nieuw op Netflix: aangrijpende korte film 'A Love Song for Latasha'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten