Netflix toont een muzikaal spektakel in de nieuwe trailer van 'Over the Moon'

Netflix toont een muzikaal spektakel in de nieuwe trailer van 'Over the Moon'
22 september 2020 om 15:52

Netflix deelt zojuist een nieuwe trailer van de Original-animatiefilm Over the Moon (2020), gemaakt door Oscarwinnaar Glen Keane. In de trailer zien we hoe FeiFei het heft in eigen handen neemt en een raket bouwt om naar de maan te gaan.

De moeder van FeiFei heeft haar altijd verteld over de maangodin die hier leeft. Iedereen probeert haar ervan te overtuigen dat dit slechts een mythe is, maar FeiFei houdt voet bij stuk. Samen met het oh-zo-schattige konijn Bungee belooft ze haar gelijk te bewijzen.

Bekijk hier de gloednieuwe trailer van Over the Moon:

De animatiefilm wordt geregisseerd door Glen Keane, die een Oscar won voor beste korte animatiefilm Dear Basketball (2017). De cast bestaat uit Sandra Oh (Mrs. Zhong), John Cho (de vader), Margaret Cho (tante Ling), Ken Jeong (Gobi), Phillipa Soo (Chang'e) en Cathy Ang (Fei Fei).

Zoals te horen in de trailer is Over the Moon een waar muzikaal spektakel. De muziek in de film wordt begeleid door Oscarwinnaar Steven Price, deze Oscar won hij voor de muziek in Gravity (2013). Genoeg talent dus dat Netflix bij elkaar heeft gesprokkeld voor de film.

Over the Moon is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Over the Moon (2020)
6.7
Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen.

Beeld: Still 'Over the Moon' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sOver the Moon (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten