Colin Firth en Stanley Tucci te zien als koppel in eerste trailer van 'Supernova'

Colin Firth en Stanley Tucci te zien als koppel in eerste trailer van 'Supernova'
22 september 2020 om 16:53

Acteurs Colin Firth en Stanley Tucci spelen een homoseksueel koppel in Supernova (2020). Het personage van Tucci werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met dementie en heeft moeite met het achteruitgaan van zijn geheugen. Studio Canal UK deelt de eerste trailer.

Sam (Firth) en Tusker (Tucci) zijn al 20 jaar samen en reizen momenteel door Engeland in hun oude camper om op bezoek te gaan bij vrienden en familie uit het verleden. De tijd die de twee nu nog samen helder kunnen doorbrengen, is het belangrijkste dat er is.

Bekijk hier de trailer van Supernova:

Het komt niet vaak voor dat een film een homoseksueel verhaal vertelt dat niet over hun seksualiteit gaat. Hun homoseksualiteit is meer een bijzaak, terwijl de echte focus van de film de ziekte van Tusker is. Het lukt Firth en Tucci goed om een vonk over te brengen in de trailer omdat de twee in het echte leven al 20 jaar goede vrienden zijn.

De film gaat deze week in première op het San Sebastián Film Festival in Spanje. Wanneer de film daarna in bioscopen in Nederland te zien is, of dat Netflix of Amazon Prime Video wellicht de rechten opkopen, moet nog blijken. Het komt de laatste tijd vaker voor dat streamingdiensten films van filmfestivals plukken, dus wie weet.

Supernova (2020)
6.4
Sam (Colin Firth) en Tusker (Stanley Tucci) zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Supernova' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video'sSupernova (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten