Kal Penn wil de ruimte in met 'Harold & Kumar 4'

Kal Penn wil de ruimte in met 'Harold & Kumar 4'
22 september 2020 om 17:24

Negen jaar na de laatste film is Kal Penn klaar voor een nieuwe Harold & Kumar-film; ook tegenspeler John Cho (Harold) doet graag mee. De acteur, die Kumar speelt in de komische reeks, hoopt dat een mogelijk vervolg zich afspeelt in de ruimte.

Penn vertelt in een interview met Uproxx dat hij al groen licht zou hebben gekregen voor deel 4 van Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, de mannen die de eerste drie films schreven.

Met het nieuws dat zowel Tom Cruise een film opneemt in de ruimte en dat de nieuwe Fast & Furious-film zich afspeelt in de ruimte, zal het Penn niet lukken om de eerste te zijn met de film, zo legt hij uit.

Oh nee, Tom Cruise zal ons verslaan! Het is een beetje lastig met het plannen, omdat de jongens die de franchise hebben gemaakt nu bezig zijn met Cobra Kai (2018– ), en John Cho is in Nieuw-Zeeland om een film te doen, en ik sta op het punt om Clarice, de The Silence of the Lambs-remake te starten. We blijven er constant over praten, maar we moeten gewoon de juiste tijd vinden…

Hoewel het dus nog even kan duren voordat de sterren en makers een gezamenlijk gaatje in hun agenda kunnen vinden, lijkt het erop dat Harold & Kumar 4 er echt aankomt. Of Penn en Cho net als Cruise de ruimte inreizen voor de opnames, moet nog blijken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films CelebritiesHarold & Kumar Go to White Castle (2004)Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008)A Very Harold & Kumar Christmas (2011)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten