De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
22 september 2020 om 18:55

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. De lijst van best bekeken films wordt aangevoerd door de documentaire The Social Dilemma (2020), die volgens kijkers net zo eng is als een horrorfilm. In de film slaan een aantal belangrijke figuren uit de techindustrie alarm over hun eigen creaties. Samen met de documentaire vormen Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) en de nieuwe Netflix Original-thriller The Devil All the Time (2020) met Tom Holland en Robert Pattinson de top 3.

In de lijst van populairste series op Netflix blijft Undercover (2019– ) aan de top staan. Elke zondag om 20:55 uur verschijnt een nieuwe aflevering van de misdaadserie online. Nieuw in de top 10 zijn onder andere de Original-series Ratched (2020– ) en Challenger: The Final Flight (2020).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.7
  'The Social Dilemma' onderzoekt de gevaarlijke menselijke impact van sociale netwerken, waarbij techneuten aan de alarmbel trekken over hun eigen creaties.
 2. 7.4
  Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents:
 3. 7.1
  'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.
 4. 4.9
  Jager Frank Walsh (Nicolas Cage) is gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste indrukwekkende vangst bestaat onder meer uit ‘The Ghost Cat’, een zeldzame witte jaguar.
 5. 7.1
  In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey).
 6. 3.4
  Een hond en een verwende kat bundelen hun krachten om een roedel onwaarschijnlijke helden te leiden wanneer hun stad over wordt genomen door de boze burgemeester en zijn robotleger.
 7. 6.8
  Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld, wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome ontvoerd wordt door de Italiaanse maffia.
 8. 5.6
  Na een ongeluk eindigt Ángel in een rolstoel. Hij besluit wraak te nemen op degenen die hem hebben verraden, en zeker op de vrouw die wegging toen hij haar nodig had.
 9. 5.5
  De eerlijke advocate Susan (Rachael Leigh Cook) wil haar kleine bureau redden en neemt een goedbetaalde zaak aan van Nick (Damon Wayans Jr.).
 10. 6.6
  Voormalig special agent Pete Koslow (Joel Kinnaman) zit een celstraf uit nadat hij in een gevecht zijn vrouw (Ana de Armas) wilde beschermen.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.9
  Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 2. 7.3
  Mildred Ratched is een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina.
 3. 7.4
  Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
 4. 6.6
  In de nabije toekomst wordt een bemand ruimtevaartuig naar Mars gestuurd. Voor deze belangrijke missie wordt een team van de beste astronauten ter wereld samengesteld.
 5. 7.6
  'The 100' speelt zich af in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten vanwege radioactiviteit. De laatste overlevenden van de mensheid leven in "The Ark" die om de aarde heenzweeft.
 6. 8.2
  Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
 7. 8.7
  Op het Australische Magnetic Island redden de jongen koalaverzorgster Izzy Bee en haar familie schattige dieren in nood en helpen ze om terug te keren naar de natuur.
 8. 6.2
  Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 9. 7.9
  De Challenger-ruimteveer werd negen keer gelanceerd en landde negen keer voordat hij na 73 seconden uit elkaar viel tijdens zijn 10e missie op 28 januari 1986, wat resulteerde in de dood van alle zeven bemanningsleden, waaronder een leraar.
 10. 6.7
  'Young Wallander' is gebaseerd op de misdaadromans van Henning Mankell. De serie is een moderne vertaling door Ben Harris van de avonturen van de legendarische detective Kurt Wallander, maar dan in het huidige gewelddadige misdaadmilieu van Zweden.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten