Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix deze week
20 september 2020 om 16:51

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Met nieuwe animatieseries, documentairereeksen en een dramaserie zit er voor ieder wat wils tussen. Ook horrorliefhebbers kunnen hun geluk niet op met de nieuwe Netflix-serie Ratched (2020– ) met Sarah Paulson. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.0

  Close Enough (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • 'Close Enough' draait om een gehuwd koppel dat worstelt met dagelijkse uitdagingen zoals ouderschap, vriendschap, stripper-clowns en het kiezen van het juiste kinderdagverblijf.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • Olivia Moore was een gezonde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld. Maar dan gaat ze op een nacht naar een feest dat onverwachts een zombie feeding frenzy wordt.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • De Challenger-ruimteveer werd negen keer gelanceerd en landde negen keer voordat hij na 73 seconden uit elkaar viel tijdens zijn 10e missie op 28 januari 1986, wat resulteerde in de dood van alle zeven bemanningsleden, waaronder een leraar.
 4. 7.8
  Kijk op Netflix • Veel van de populairste tacostijlen bestaan al heel lang, maar zijn veelal onbekend. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.
 5. 7.6
  Kijk op Netflix • 'The 100' speelt zich af in de toekomst, wanneer de aarde is verlaten vanwege radioactiviteit. De laatste overlevenden van de mensheid leven in "The Ark" die om de aarde heenzweeft.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verschijnt vanavond (zondag) om 20:55 uur de tweede aflevering van seizoen 2 van Undercover (2019– ). Ferry Bouman (Frank Lammers) is vanuit de gevangenis naarstig op zoek naar de echte identiteit van Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver). Inmiddels is Tom undercover bij El Dorado Ranch, een manege waar illegale wapenhandel plaatsvindt. Elke zondag verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix.

Undercover (2019– )
7.8
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws