'Prison Break' seizoen 6 bevestigd door Dominic Purcell

'Prison Break' seizoen 6 bevestigd door Dominic Purcell
22 september 2020 om 20:52

Na flink wat geruchten en hoopvolle berichtgeving van fans, bevestigt acteur Dominic Purcell vandaag op Instagram dat er een zesde seizoen aankomt van de populaire serie Prison Break (2005–2017).

De acteur die Lincoln 'Linc' Burrows speelt in de serie bespreekt via zijn Instagrambericht een aantal geruchten.

⁣1. Ik ben oud. Ja. Ik ben 50… Gerucht nummer 2. Ik ben kaal. Nee ik heb een hoofd vol haar; mensen willen dat ik het scheer. Gerucht nummer 3. Komt er een seizoen 6 van PB. Ja…

Al eerder liet ook Wentworth Miller, Michael Scofield in de serie, weten enthousiast te zijn voor een nieuw seizoen. Oorspronkelijk zou Prison Break bestaan uit vier seizoenen, toch wisten de makers dit te rekken tot een vijfde seizoen. De laatste afleveringen verschenen in 2017.

Purcell deelde een tijd terug ook al een bericht op Instagram waarin hij hintte naar oktober als een mogelijke startdatum voor het nieuwe seizoen. Het is vooralsnog onbekend wanneer de opnames beginnen en wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Naar verluidt is dit niet voor 2022.

Alle 5 seizoenen van Prison Break zijn nu te zien op Netflix en op Amazon Prime Video.

Prison Break (2005–2017)
8.3
Vanwege een politieke samenzwering wordt een onschuldige man ter dood veroordeeld en is zijn enige hoop zijn broer, die het zijn missie maakt om zichzelf opzettelijk naar dezelfde gevangenis te laten sturen om ze allebei uit de gevangenis te laten ontsnappen.

Beeld: Still 'Prison Break' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Series Celebrities Video on demand NetflixPrison Break (2005–2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten