Nieuw op Netflix: 'Enola Holmes' met Millie Bobby Brown en Henry Cavill

Nieuw op Netflix: 'Enola Holmes' met Millie Bobby Brown en Henry Cavill
23 september 2020 om 07:01

Millie Bobby Brown kruipt in de huid van Enola Holmes, het zusje van de beroemde detective Sherlock Holmes. Vanaf vandaag zien we in de Netflix-film Enola Holmes (2020) hoe de jonge Britse in de voetsporen treedt van haar broer.

Op haar 16e verjaardag ontdekt Enola dat haar moeder (Helena Bonham Carter) verdwenen is. Plots moeten haar broers Sherlock (Henry Cavill) en Mycroft (Sam Claflin) de zorg op hun zusje op zich nemen. Enola heeft echter niet zo'n zin om als dame opgevoed te worden en ontsnapt naar Londen om op zoek te gaan naar haar moeder.

Tijdens haar reis komt ze de weggelopen Lord (Louis Partridge) tegen. Samen met hem raakt ze verstrikt in een mysterie. Bekijk hier de trailer van Enola Holmes:

De film is gebaseerd op de boekenreeks van Nancy Springer, en dus niet op de verhalen van de Sherlock Holmes-schrijver Sir Arthur Conan Doyle. Deze verwarring zorgde ervoor dat de Doyle-familie Netflix aanklaagde.

In een video die Netflix onlangs op Instagram plaatste is te zien hoe Brown, Cavill en Claflin alles zelf uitleggen over hun personages en over de film in zijn geheel. Deze video is hier te bekijken.

Enola Holmes is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Enola Holmes (2020)
6.6
Engeland, 1884. Op de ochtend van haar 16e verjaardag wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wakker en ontdekt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen zonder duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom.

Beeld: Still 'Enola Holmes' via Netflix/Alex Bailey/Legendary 2020

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEnola Holmes (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten