Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van deze week
19 september 2020 om 08:26

Zoals we gewend zijn van Netflix voegt de streamingdienst ook deze week weer een reeks nieuwe films toe. Wij zetten hier de 5 beste films op een rijtje om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken.

Onze favoriet deze week is de Original-thriller The Devil All the Time (2020) met Tom Holland en Robert Pattinson. De film geeft een bijzondere kijk in de levens van Amerikanen die sterk beïnvloedt worden door het geloof en door de oorlog. Onze recensent gaf de gloednieuwe film 4 van de 5 sterren. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents:
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • 'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Deze documentaire volgt van dichtbij de populaire rapper Gims in het jaar dat voorafging aan zijn grootse optreden in het Stade de France in 2019.
 4. 6.7
  Kijk op Netflix • Een Thaise wetenschapper en zijn familie besluiten hun geliefde, stervende peuter cryonisch te bevriezen. De documentaire 'Hope Frozen:
 5. 5.6
  Kijk op Netflix • Na een ongeluk eindigt Ángel in een rolstoel. Hij besluit wraak te nemen op degenen die hem hebben verraden, en zeker op de vrouw die wegging toen hij haar nodig had.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten