Netflix deelt de eerste trailer van horrorserie 'The Haunting of Bly Manor'

Netflix deelt de eerste trailer van horrorserie 'The Haunting of Bly Manor'
23 september 2020 om 15:58

De langverwachte trailer van The Haunting of Bly Manor (2020) is eindelijk te zien. Netflix deelt zojuist de eerste beelden online van het vervolg op The Haunting of Hill House (2018).

Het wordt de tweede serie in de The Haunting-reeks van seriemaker Mike Flanagan. Waar de eerste 10 afleveringen van The Haunting een moderne versie waren van het boek van Shirley Jackson uit 1959, The Haunting of Hill House, zijn de 9 afleveringen van Bly Manor een verfilming van het werk van Henry James, The Turn of the Screw. In de serie draait het om de bewoners van Bly Manor, en dan bedoelen we zowel de levenden als de doden…

Bekijk hier de eerste trailer van The Haunting of Bly Manor:

The Haunting of Hill House krijgt op IMDB een 8,7 en staat in de top drie van de beste fantasyseries. De verwachtingen voor dit vervolg zijn dus hoog. De hoofdrollen in het vervolg zijn weggelegd voor onder anderen Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith en Amelia Eve.

The Haunting of Bly Manor is vanaf 9 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Haunting of Bly Manor (2020)
7.5
'The Haunting of Bly Manor' is het vervolg op 'The Haunting of Hill House' en is gebaseerd op de spookverhalen van Henry James.

Beeld: Still 'The Haunting of Bly Manor' via Netflix/Eike Schroter

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Haunting of Bly Manor (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten