John Cena als Peacemaker in 'The Suicide Squad' krijgt zijn eigen spin-off

John Cena als Peacemaker in 'The Suicide Squad' krijgt zijn eigen spin-off
23 september 2020 om 19:49

The Suicide Squad (2021) is nog niet eens uit, of HBO kondigt al een spin-offserie aan over het personage van John Cena in de film: Peacemaker, een "superheld, superschurk en 's werelds grootste klootzak," zoals regisseur James Gunn hem omschrijft.

Uiteraard zal Cena ook in de serie de rol van Peacemaker op zich nemen. Gunn, die The Suicide Squad regisseert en schrijft, zal hetzelfde doen voor de HBO-serie. Meerdere afleveringen en de pilot worden door hem geregisseerd.

HBO heeft nu acht afleveringen besteld gebaseerd op het DC-personage. Naar verluidt wordt de serie een avontuurlijke actiekomedie, vergelijkbaar met de film. Het plot is nog niet bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat de serie het 'origin story' is van Peacemaker. De superheld/schurk gelooft in vrede en is bereidt tot alles om dit te bereiken, inclusief het pleegen van moorden.

Peacemaker is de tweede serie vanuit de DC-franchise die naar HBO Max toekomt, de nieuwe streamingdienst van HBO die vooralsnog alleen in de VS beschikbaar is. In juli werd bekendgemaakt dat Matt Reeves en Terrence Winter werken aan een serie over het politieteam in Gotham. De serie linkt zich aan de aankomende film met Robert Pattinson: The Batman (2021).

De productie van de spin-off over het personage van Cena start begin 2021, nog voordat Gunn een begin maakt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021). The Suicide Squad draait vanaf 5 augustus 2021 in de bioscoop.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Suicide Squad - Roll Call' via Warner Bros./YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Series Films Celebrities Video on demandThe Suicide Squad (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten