Release 'Black Widow' uitgesteld tot 2021

Release 'Black Widow' uitgesteld tot 2021
23 september 2020 om 20:06

Helaas, het nieuws dat we wisten dat er ging komen maar waar we niet op hoopten: de release van Black Widow (2021) is wederom uitgesteld. Dit keer tot mei 2021.

De nieuwe Marvel-film met Scarlett Johansson zou woensdag 4 november in de bioscopen draaien, na al een keer uitgesteld te zijn. Maar ook deze datum blijkt te snel voor Disney. De studio maakt woensdag bekend de bioscoopfilm wederom uit te stellen.

Black Widow (2021)
6.8
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.

De effecten van deze zet zijn groot. Andere Marvel-films zoals Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) en The Eternals (2021) zullen hierdoor naar alle waarschijnlijkheid ook worden opgeschoven.

Oorspronkelijk zou Black Widow afgelopen maart al in de bioscopen verschijnen, maar werd toen uitgesteld door het coronavirus, net als elke blockbuster behalve Tenet (2020). Disney besloot om enkele films uit te brengen op Disney+, zoals Mulan (2020), een beslissing die sommigen ook voor Black Widow verwachtten. Toch lijkt Disney vast te houden aan een bioscooprelease voor de Marvel-film.

Bekijk hier de trailer van Black Widow:

Beeld: Still 'Black Widow' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Widow (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws