Netflix maakt nieuwe castleden bekend van 'Sex Education' seizoen 3

Netflix maakt nieuwe castleden bekend van 'Sex Education' seizoen 3
24 september 2020 om 17:35

De opnames van Sex Education (2019– ) seizoen 3 zijn inmiddels gestart en daar horen natuurlijk een aantal nieuwe castleden bij. Netflix onthult welke namen zich bij de cast voegen.

Jason Isaacs, bekend van de Harry Potter-films, Jemima Kirke, Jessa in de serie Girls (2012–2017), en singer-songwriter Dua Saleh zijn de drie gelukkigen. Isaacs speelt Peter Groff, de succesvolle broer van Mr. Groff. Kirke is de voormalige Moordale-student en nieuwe schooldirectrice Hope, die Moordale terug hoopt te brengen in de staat van vroeger. En Saleh is Cal, een student op Moordale.

Kirke en Isaacs zijn enkel 'guest stars' die maar kort te zien zullen zijn, terwijl Saleh een vast personage in seizoen 3 wordt.

Aan de hand van de video die Netflix eerder online plaatste weten we al dat Otis (Asa Butterfield), Maeve (Emma Mackey), Eric (Ncuti Gatwa), Aimee (Aimee Wood), Jackson (Kedar Williams-Stirling) en Adam (Connor Swindells) allemaal weer te zien zijn.

Als alles volgens plan had gelopen zouden we het nieuwe seizoen rond januari 2021 op Netflix verwachten. Door de vertragingen lijkt dat wel wat krapjes te worden. Een officiële releasedatum heeft de streamingdienst nog niet bekendgemaakt.

Sex Education (2019– )
8.3
Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.

Beeld: Still 'Sex Education' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixSex Education (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten